Nieuws

Bekijk ook het nieuws op onze Facebook pagina!


17-3: Coronavirus (COVID-19)

Beste patiënten, ouder(s) en/of verzorger(s),

Om verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan en met het maatschappelijk belang voorop, zijn de orthodontistenpraktijken van dhr. van Os, te Groenlo en Winterswijk per maandag 16 maart gesloten tot nader order. Gezien de zware last die nu op de schouders van onze algemene gezondheidszorg ligt (bv. in ziekenhuizen en huisartsenpraktijken), is het op dit moment van het grootste belang de sociale contacten zoveel mogelijk te beperken. Natuurlijk brengt dit consequenties met zicht mee voor onze patiënten en dit betreuren wij. Echter zijn wij van mening dat we onze verantwoordelijkheid in deze situatie moeten nemen, voor u en voor onszelf. Zo zorgen we er samen voor dat de verspreiding van het virus zo snel mogelijk afgeremd wordt.

Wij zullen dan ook enkel spoedklachten behandelen bij niet-coronapatiënten en dit vermoedelijk voor een periode van minstens 2 weken.
Wat verstaan wij onder spoedklachten? Noodzakelijke behandelingen en pijnklachten of acute zorg.
We zullen per behandeling beoordelen of die kan worden uitgesteld of dat er noodzaak is om deze te laten plaatsvinden.

Voor alle noodzakelijke afspraken zijn de volgende maatregelen van kracht:

Wij zijn telefonisch te bereiken van maandag t/m vrijdag van 08:30 – 12:00 uur. (0543-530606 of 0544-464646) of overige tijden gelieve de telefoon-beantwoorder te beluisteren.

Wij danken u voor uw begrip en wensen iedereen sterkte in deze onzekere tijd.

Mede namens het team,
Jeroen E.M. van Os


15-3: Coronavirus (COVID-19)

In verband met de verspreiding van het Coronavirus voelen wij ons genoodzaakt onze praktijk in Groenlo en Winterswijk voorlopig te sluiten. Dit is in lijn met het advies van de KNMT. Het is op dit moment van het grootste belang om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken en daarmee de verspreiding van het virus af te remmen. Het KNMT-bestuur adviseert tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen om met ingang van maandag 16 maart 2020 en in ieder geval geldend tot en met 5 april 2020 de reguliere zorgverlening op te schorten en over te gaan op het uitsluitend behandelen van spoed bij niet-coronapatiënten. Wij zullen telefonisch bereikbaar blijven voor spoedeisende klachten, andere behandelingen zullen uitgesteld worden. Momenteel bekijken wij of het mogelijk is bepaalde behandelingen waarbij geen aerosolen vrijjkomen wellicht toch te kunnen doen. Wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen met alle patiënten die in de periode tussen 16 maart een 5 april een afspraak bij ons hebben. Deze afspraken zullen worden verplaatst. Wij vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie.


Onze declaraties worden afgehandeld door Infomedics.

Infomedics_VanOs

waarschuwing-zelfbeugelen

Quotes worden geladen..