Eerste hulp bij ongelukjes

Als er iets mis is met je beugel, vind je hieronder een aantal tips om je problemen op te lossen.

 

Tijdens praktijkuren

Reparatie van je beugel wordt uitsluitend tijdens praktijkuren uitgevoerd. Op de beantwoorder en op de site vind je de openingstijden. De balie assistente zal een afspraak met je maken voor de reparatie. Let op: voor reparatie wordt altijd een aparte vervolg afspraak gemaakt!

 

In het weekend en op vakantie

Als er in het weekend iets mis is met je beugel, kun je het zelf proberen op te lossen, door middel van de hieronder genoemde tips. Indien dit niet lukt, dan kun je contact opnemen met de praktijk, op de beantwoorder staat het noodnummer vermeld. Let op: het is niet mogelijk afspraken te wijzigen of af te zeggen via dit nummer. Als je op vakantie bent kun je desnoods een orthodontist of tandarts op je vakantie adres om hulp vragen.

 

Tips bij problemen met een uitneembare beugel

Is de beugel gebroken of verbogen, zodat hij pijn doet of niet meer gedragen kan worden, laat dan de beugel uit en neem tijdens openingsuren telefonisch contact op om een afspraak te maken. Indien daarmee het acute probleem niet is opgelost, kun je contact opnemen met de praktijk. Op de beantwoorder staat het noodnummer vermeld. Let op: het is niet mogelijk afspraken te wijzigen of af te zeggen via dit nummer.

 

Tips bij problemen met een vaste beugel

Quotes worden geladen..